Varga János villanyszerelő mester vagyok ".a riasztók és antennák specialistája." Célom, hogy teljes körű épületvillamossági szolgáltatást nyújtsak garanciával az ügyfeleim elvárásai szerint. Fontos számomra a minőség és a megbízhatóság.


Az utóbbi időben sajnálatos módon megnövekedett betörések száma. A technika fejlődése új megoldásokat kínál,a hívatlan látogatók távoltartására.Felelőtlenség azt hinni ,hogy belőlünk nem lehet áldozat. Számtalan példa bizonyítja zárak, rácsok,őrkutyák is kevésnek bizonyulnak értékeink, családunk biztonságának megóvásához. A riasztóval felszerelt ház, lakás, üzlet sokszor elegendő lehet a betörők, besurranók elriasztására, a szomszédok figyelmének felkeltésére, vagy biztonsági szolgálat, rendőrség segitségül hívásához. Fontos, hogy a riasztónkat, ha már beszereltettük, használjuk is! Nappal,ha senki nincs otthon, éjjel amikor alszunk, nemkülönben amikor vendégek tartózkodnak nálunk, akkor is be kell hogy tudjuk kapcsolni. Legtöbb rendszer alkalmas is erre, csak szakszerűtlen telepítés, hibás programozás, vagy a kezelés elmagyarázása hiányos. Az ellopott tárgyak, iratok, kulcscsomók, autók sem anyagi, sem erkölcsi értéke nem pótolható. A kár mindig kár még a legkisebb is.

Weboldalamon bármikor kérhet segítséget bármilyen, kábelezéssel, villany- és riasztószereléssel kapcsolatos kérdésben. Igyekszem rövid időn belül kielégítő választ adni. A kérdezés semmilyen kötelezettséggel nem jár.
Kérdések megtekintése....

Weboldalunkon elhelyezett árkalkulátor segítségével kikalkulálthatja, hogy az Ön beállításainak megfelelő ingatlanra történő telepítés megközelítőleg Önnek milyen költségbe kerülne!
Árkalkulátor használata...

Ha még nincs riasztója beszereljük, ha rossz megjavítjuk! Új telepítéskor a legfontossabb szempontok: egyszerű kezelhetőség, megbízható működés, a megfelelő bekerülési költség, ami még biztosítja a kielégítő védelmet. Pontos árajánlatot helyszini felmérés alapján tudunk készíteni, hívjon bizalommal. Korrekt partnerei leszünk!

Kellemes böngészést kívánok!
Varga János és csapata 

Telefon/fax.: 06 23 367-629
Mobil: 06 30 9921-341
Email: riasztos@freemail.hu